Pages Navigation Menu

Arrangemang

Vill ni ha en trevlig plats att träffas på och/eller engagerande aktiviteter när ni ändå tänkt besöka oss? Vi ordnar mycket själva och tack vare ett brett kontaktnät kan vi erbjuda varierande upplevelser.

Exempel på vad ni kan göra hos oss:

Barn
Frunas Hage är en barnvänlig plats med gott om utrymme för lek. Vi arrangerar gärna ert barnkalas med förslagsvis pannkakstårta på menyn. Om ni vill kan t ex Busige Bosse komma och roa barnen före eller efter Pannkakstårtan.

Tipspromenad
Många tycker om att göra någon form av aktivitet i samband med att man intar en måltid eller fikar. I Tolg har vi förmånen att ha många natursköna platser och dessutom roliga butiker att besöka. Vi arrangerar gärna en tipspromenad för er, antingen med allmänna frågor eller enligt det tema ni önskar. Tipspromenaden kan sättas upp runt ladan (kortare sträcka) eller förslagsvis som en knappt två kilometers promenad tur och retur till Uddabutiken.

Konferens
Vi har gott om utrymme både inomhus och utomhus för möten och aktiviteter, t ex teambuilding och föredrag. Vi håller på att utöka våra lokaler med funktionella konferensutrymmen, men kan redan nu erbjuda den teknik och miljö ni behöver för att ha ett bra möte.

Guidning/föredrag
Kombinera er utflykt till Pannkakshuset med en guidad tur eller ett föredrag med inriktning på natur, arkeologi, entreprenörskap eller andra intressanta ämnen.

Musikladan
Tack vare vårt kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda musik till kaffet, musiklekar eller musikunderhållning till hela festen. På vår loge finns en scen, men vackra sommarkvällar flyttar vi helst utomhus.

Nära naturen
Vi samarbetar med närliggande arrangörer och kan tillsammans erbjuda lösningar för kortare och längre utflykter. T ex hyr kanot hos Nordländer, stanna till vid Nykulla och vandra upp i utsikstornet, paddla vidare till Naturcampingen och installera er inför natten, promenera till Pannkakshuset och ät pannkakor, handla frukostmat i Tolgs Lanthandel innan ni vandrar tillbaka till nattlägret. Kontakta oss för att resonera om vad ni har för behov som vi kan tillgodose..

Pannkakshuset kommer till er
Vill ni fira något särskilt eller bjuda kunderna på en överraskande fika. Vi kommer gärna till er och steker samt serverar pannkakor på plats.

Eller har ni egna förslag?