Pages Navigation Menu

Meny

Under våra ordinarie öppettider hittar ni alltid ”fikiga” och/eller ”matiga” pannkakor, gluten- och laktosfria franska galetter samt en soppa.

Samtliga pannkakor serveras med lönnsirap, som passar gott till både matiga och ”fikiga” varianter. Vi varierar menyn efter tillgång och kundtillströmning.

Exempel på ”fikiga” pannkakor:

  • Sylt (Moheda Sylt så klart!) och glass
  • Äppel, kanel och glass
  • Nutella, banan och glass

Exempel på matiga pannkakor:

  • Canadian – varmrökt lax och getostmousse
  • Russian – caviar, rödlök och gräddfil
  • Mexican – chorizo, salsa och gräddfil
  • European – lufttorkad skinka och brieost

Exempel på franska galetter:

  • Nutella, banan och glass
  • Socker och citron
  • Lax och getostmousse
  • ”Pizza” – ost, skinka och tomatsås

Vi har flertalet laktos- och glutenfria alternativ, och kan även servera äggfria pannkakor med tillbehör.

 

MENY FÖR BOKNINGAR

Standardmenyn (se ovan)

Pannkakstårta med grädde och jordgubbssylt

Fläskpannkaka med lingon, serveras med liten sallad

Klassiska crepes – ost och skinkfyllning, serveras med liten sallad

Italienska crepes – köttfärsfyllning, serveras med liten sallad

 

Soppmenyn:
Soppa och pannkakor, en klassisk och oemotståndlig kombination.

Vi kan servera en av nedanstående soppor per sällskap:

  • Tomat- och paprika med basilika
  • Ärtsoppa (torsdagsklassikern)
  • Linssoppa med indisk ”touch”

Efter soppan kan deltagarna välja mellan pannkakor (2 st per portion) från fikamenyn eller matiga menyn enligt ovan.