Pages Navigation Menu

Arrangemang

Vill ni ha en trevlig plats att träffas på och/eller engagerande aktiviteter när ni ändå tänkt besöka oss? Vi ordnar mycket själva och tack vare ett brett kontaktnät kan vi erbjuda varierande upplevelser.

Exempel på vad ni kan göra hos oss:

Barn
Frunas Hage är en barnvänlig plats med gott om utrymme för lek. Vi arrangerar gärna ert barnkalas med förslagsvis pannkakstårta på menyn. Om ni vill kan t.ex. Spralliga Sara komma och roa barnen före eller efter Pannkakstårtan.

Tipspromenad
Många tycker om att göra någon form av aktivitet i samband med att man intar en måltid eller fikar. I Tolg har vi förmånen att ha många natursköna platser och dessutom roliga butiker att besöka. Vi arrangerar gärna en tipspromenad för er, antingen med allmänna frågor eller enligt det tema ni önskar. Tipspromenaden kan sättas upp runt ladan (kortare sträcka) eller förslagsvis som en knappt två kilometers promenad tur och retur till Uddabutiken.

Konferens
Vi har gott om utrymme både inomhus och utomhus för möten och aktiviteter, t ex teambuilding och föredrag. Vi håller på att utöka våra lokaler med funktionella konferensutrymmen, men kan redan nu erbjuda den teknik och miljö ni behöver för att ha ett bra möte. För konferenser hänvisar vill TolgSmak, www.tolgsmak.se

Pannkakshuset kommer till er

Vill ni fira något särskilt eller bjuda kunderna på en överraskande fika. Vi kommer gärna till er och steker samt serverar pannkakor på plats.

Eller har ni egna förslag?